Együttműködési megállapodás a KézenFogva Alapítvánnyal

2017. augusztus 30.

A Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. (BKÜ Zrt.) közfeladatot ellátó cégként kiemelten fontosnak tartja, hogy tevékenységével segítse az embereket a mindennapjaikban, ezért a társadalmi felelősségvállalás keretében együttműködési megállapodást kötött a KézenFogva Alapítvánnyal, mely 1993 óta dolgozik egy befogadó társadalomért, melyben a fogyatékkal élő emberek képesek méltósággal élni mindennapjaikat.

2017. május 1-je óta a BKÜ Zrt. végzi közreműködőként Budapest közösségi közlekedési rendszerének értékesítési és utas-ellenőrzési feladatait, szolgáltató cégként pedig bérszámfejtést, egyéb HR tevékenységet, informatikai és üzemeltetési szolgáltatást nyújt partnereinek.

A Társaság célja, hogy minél több megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztasson, ezzel az együttműködéssel munkalehetőséget teremtsen azok számára, akiknek nehézséget okoz a munkaerőpiacon történő elhelyezkedés. A BKÜ Zrt. munkaállomásai akadálymentesek, a munkakörök jelentős része pedig olyan, amit megváltozott munkaképességű munkavállalók is kiválóan el tudnak látni.

A BKÜ Zrt. ezzel az együttműködési megállapodással kíván csatlakozni a megváltozott munkaképességű személyeket alkalmazó hazai foglalkoztatók csoportjához, s egyben új munkatársakkal gazdagítani kollektíváját.